ОСТАННІ НОВИНИ

1310 львів’ян безкоштовно відвідало театри в рамках соціальної кампанії «Добрі справи»

Львівський портал

|

У рамках соціальної кампанії «Добрі справи» вже 10 місяців малозабезпечені та багатодітні родини безкоштовно відвідують міські театри. Перший український театр для дітей та юнацтва, театр «Воскресіння» та «І люди, і ляльки» щовихідних надають безкоштовні запрошення на вистави для сімей. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

За 10 місяців 1310 дітей та батьків переглянуло 101 виставу у трьох міських театрах. Це були лялькові вистави для малят («Малюк і Карлсон», «Веселі ведмежата», «Теремок», «Руденький їжачок»), дошкільнят (“У зайчатка біла хатка”, «Хто сказав «м`яв», «Пічкурик», «Зачаклований ховрашок», «Зайчик-Хвалько», “Дикі лебеді”, «Русалонька», «Загадки лісу», «Хрясь рятує друзів», «Горіхова гілочка» та інші),  для школярів («Чарівник смарагдового міста», «Чарівне кресало», “Попелюшка”, “Пеппі – довга панчоха”, “Дюймовочка”). Старшокласники мали можливість переглянути вистави “Вишневий сад”, “Розбите серце”, “Йов”, «Весела корчма», «За двома зайцями». Також, театр «Воскресіння» відвідали старші люди, які навчалися за освітньою програмою «Золоті роки».

«Ми дуже раді, що міські театри та сім’ї активно долучились до акції «На вихідні в театр». Завжди є люди, які хочуть надати допомогу та ті, хто її потребують. Найприємнішим в цій акції є щирі посмішки батьків та дітей, які відвідують театр в рамках соціальної кампанії «Добрі справи», – каже керівник управління внутрішньої політики Володимир Шнайдер.

Крім того, протягом літа в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» безкоштовно розповсюджуються безкоштовні запрошення на атракціони в Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького.

 

Довідка

Проект «Добрі справи» – соціальна кампанія, яку реалізовує управління внутрішньої політики Львівської міської ради з грудня 2009 року. Детальніша інформація про проект – на сайті www.city-adm.lviv.ua  – рубрика «Добрі справи» (на головній сторінці).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *