ОСТАННІ НОВИНИ

Мистецьки наметовий табір «9 муз» розпочнеться наприкінці червня

Львівський портал

|

30 червня поблизу села Ямельниця Сколівського району розпочнеться мистецький наметовий табір «9 муз». В заході візьмуть участь близько 30 школярів і гуртківців УДЮМК Франківського району управління сім’ї, молоді та спорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Наметовий табір – це найкращий виховний засіб і, мабуть, найцікавіша частина річної програми. Табори відбуваються серед природи, бо природа манить своєю красою, романтикою та могутністю. Кожен табір дає учасникам нагоду на самовиховання та розвиток своїх фізичних, інтелектуальних та духовних якостей», – розповів директор УДЮМК Франківського району управління сім’ї, молоді та спорту Роман Кладько.

Завдання табору «9 муз» – сприяти розвитку організаторських, лідерських якостей і, насамперед, прищепити любов до певних видів мистецтва та поглибити знання школярів з таких напрямків: музика, література , танці, мода, наскельний живопис, театр, скульптура тощо. Також відбуватимуться спортивні заняття та різноманітні майстер-класи по виготовленню сережок, масок, костюмів, боді-арту тощо.

«Ми поставили перед собою за мету надихнути дітей на пошук себе у мистецтві. Я впевнена – дехто із учасників табору пізніше розвине в собі мистецькі здібності, які відкриє цього літа у таборі «9 муз», – поділилася педагог-організатор УДЮМК Франківського району управління сім’ї, молоді та спорту Квітослава Пасічник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *