ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра підприємці з Привокзального пікетуватимуть сесію міськради

Львівський портал

|

Завтра з пів на десяту дня підприємці Привокзального ринку пікетуватимуть сесію Львівської міської ради, йдеться у повідомленні організаторів акції.

Як зазначено у повідомленні, підприємці відстоюють своє право власності на торгові павільйони, незаконно захоплені адміністрацією ринку (ТзОВ «Привокзальний ринок»).

Від Львівської міської ради підприємці вимагають:

  1. Скасувати накази департаменту економічної політики, які призвели до видачі свідоцтва на право власності нерухомого майна для адміністрації ринку.
  2. Звернутися до прокуратури м. Львова про порушення кримінальних справ по факту незаконних дій ТзОВ «Привокзальний ринок» та посадових осіб.
  3. Заслухати на сесії представників міських міліції та прокуратури щодо ситуації на ринку «Привокзальний».

У повідомленні зазначено, що від прокуратури міста Львова не надійшло відповідей ні на скарги підприємців, ні на запити депутатів Львівської міської ради.

Крім того, підприємці стверджують, що у судовому процесі за позовом підприємця Надії Сало про встановлення права власності на нерухоме майно, який зараз триває у Господарському суді Львова, суд практично не бере до уваги аргументи позивача, а засідання відбуваються без його участі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *