ОСТАННІ НОВИНИ

Порушено кримінальну справу проти батьків, які довели дітей до хвороб

Львівський портал

|

Прокуратура Личаківського району Львова  порушила кримінальну кримінальну справу проти подружжя Ч., за злісне невиконання батьками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Під час перевірки працівники прокуратури встановили, що громадянка Ч. та громадянин Ч., будучи батьками малолітніх дітей: 2007р.н., 2009р.н.,2010р.н., в порушення вимог ст.ст.150-152 Сімейного кодексу України, ст.12 Закону України «Про охорону дитинства», злісно не виконують своїх батьківських обов’язків з догляду за дітьми, що виявилося у невжитті заходів щодо їх лікування.

Розпорядженням Личаківської районної адміністрації у вказаних трьох дітей відібрано від їхніх батьків та влаштовано в Дитячий дошкільний будинок та Будинок дитини.

Цього ж дня при поступленні малолітніх дітей в Комунальну міську дитячу клінічну лікарню у дітей виявлено гострий обструктивний бронхіт середньо важкої форми ДНо ССНо, лівобічна бронхопневмонія, гострий перебіг, аскаридоз, гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС, синдром рухових розладів, затримка психомоторного розвитку, необхідного лікування останні не отримали, оскільки лікувальний заклад батьки з дітьми не відвідували, не дивлячись на неодноразові звернення сімейного лікаря, що спричинило в результаті тяжкі наслідки.

Згідно з листом Комунальної міської дитячої  клінічної лікарні, захворювання завдали істотної шкоди для здоров’я дітей.

Досудове  слідство по даній кримінальній справі триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *