ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори благодійного концерту у Львові не віддали грошей хворому на рак хлопчику

Львівський портал

|

 

Сім`я 2-річного Теймура Асадулаєва досі не отримала грошей, зібраних в результаті благодійного концерту, який пройшов у Львівському кінопалаці ім. Довженка ще 2 червня.

У концерті взяли участь “Х-факторовці”. У першому відділенні виступив учасник теле-шоу Олександр Кривошапко, а в другому – переможець Олексій Кузнєцов і ще один учасник Олександр Павлик. На концерт, за словами сім`ї Асадулаєвих, прийшли 400-500 чоловік, квитки продавалися за 80-250 гривень. На афішах було написано, що збір піде на лікування хлопчика.

“Мені зателефонував знайомий, запитав чи не проти я, щоб заради нашого Теймура відбулася така благодійна акція, – розповіла Gazeta.ua тітка хворої дитини Джаміля Асадулаєва. – У нас щодня по 270 євро йде на оплату лікарні, тому я погодилася. Мені дали телефон якоїсь Олени, організатора концерту у Львові з фірми “Інтерконцерт Захід”, яка після концерту сказала, що нам покладена сума десь в 17 тис. грн. Мене щодня питають люди: скільки ж вам надіслали й придумують нечувані суми, але ми ніяких грошей не отримали. Олена обіцяла кошти з дня на день, а зараз не відповідає на дзвінки”.

Теймур поставили діагноз лейкемія 22 лютого. Весь Львів активно збирає гроші на його лікування, прості люди перерахували близько 200 тисяч гривень. У даний час дитина проходить лікування в Польщі, в цілому лікування триватиме два роки і на нього буде потрібно близько 2 млн. гривень.

За словами співака Олексія Кузнєцова, бажання допомогти дитині – єдина причина, через яку він погодився брати участь в концерті без гонорару. Але, як запевняє мати артиста – Любов Кузнєцова, Олексію і його товаришеві Олександру Павлику організатори не компенсували навіть витрати на дорогу та проживання у Львові. Вона вважає, що горе Асадулаєвих було просто використано і грошей Теймур не отримає.

“Ми зустрічалися з директором компанії, з якою у сина контракт, “Соні мьюзік” Яном Хендерсом, і Олексій його прямо запитав: коли дитина отримає гроші, а той з усмішкою сказав, що концерт відпрацьований і всі, хто там був – вже отримали свої гроші, – заявила Любов Антонівна. – ТОВ “Соні мьюзік” є ексклюзивним агентом артиста Олексія Кузнєцова і, згідно договору, Олексію ніхто не повинен компенсувати витрати. З Олександром Павликом такого договору немає, але Павлик вирішив підтримати хвору дитину, оскільки у нього самого маленький син – 2 років. Їм навіть води не поставили в гримерку, не кажучи про гонорар”.

За словами Кузнєцової, контракт між її сином і ТОВ “Соні мьюзік інтертеймент” є кабальним. Кузнецов підписав його напередодні фіналу шоу “Х-фактор”, а тепер має намір розірвати за допомогою суду.

Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *