ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращою аматорською командою Львова з міні-футболу стали сихівчани

Львівський портал

|

У Львові завершився аматорський турнір міста з міні-футболу під егідою Партії регіонів. За першість на міському турнірі змагалося 12 найкращих футбольних команд з усіх районів Львова.

Перемогу виборола  МФК  Сихівського району «Легіон». За перше місце футболісти-аматори отримали кубок переможця, медалі, грошовий приз та футбольний м’яч із підписами усіх гравців ФК «Карпати».

Друге місце у аматорському турнірі посіла команда Франківського району – МФК «Mastertеam». Закрила трійку лідерів МФК Галицького району  «Маестро». Ці дві команди також отримали грошову винагороду, медалі та грамоти за участь у турнірі.

“До  аматорського турніру з  міні-футболу молодь зголошувалася дуже активною. Майже в кожному районі ми мали по 8 команд. В результаті – до фіналу вийшло лише по дві.  Тобто, 12 команд з усього міста. Такий турнір плануємо проводити і наступного року. Думаю, він буде ще масовішим.  До участі у ньому залучимо не лише райони Львова, а й цілу область.  А  у перспективі – організація загальноукраїнського аматорського турніру з міні-футболу», – наголосив голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран.

Як розповів один з організаторів змагань Михайло Холодзьон, хто з ким змагатиметься на турнірі – визначали жеребкуванням. Аби все було по-чесному. «В кожній команді – від 7 до 14 гравців. Віком від 16 до 23 років.  Хоча, грати у міні-футбол хотіли як старші, так і молодші. Але ми зробили певне вікове обмеження. Щоб  утримати своєрідний баланс. Адже це  виглядало б досить некоректно, коли б на одному полі змагалися 14-річні хлопці та 30-річні чоловіки», – додав Михайло Холодзьон.

Нагадаємо, впродовж кількох тижнів у Львові тривав аматорський турнір міста з міні-футболу, який організувала Львівська міська організація  Партії регіонів. У рамках проекту «Здорова молодь –сильні регіони». Спочатку змагання відбувалися у кожному районі Львова. Їх переможці, а це по дві команди з кожного району, вийшли у фінал – загальноміський турнір з міні-футболу.

Прес-служба ЛМО ПР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *