ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні та завтра на Сихові тимчасово перекриють рух транспорту

Львівський портал

|

На час проведення у Львові заходів, присвячених 10-й річниці приїзду Івана Павла ІІ до Львова, на Сихові буде частково перекрито рух по проспекті. Червоної Калини.

Нагадаємо, що перекриття руху автотранспорту відбудеться у сьогодні, 25 червня, з 18:00 год. до 23:00 год. та в неділю, 26 червня, з 8:00 год. до 15:00 год. на пр. Червоної Калини (від вул. Г. Хоткевича до вул. Б. Антоненка-Давидовича).

«Сьогодні, 25 червня всі маршрути сихівського напрямку будуть працювати до 24:00 години. А 26 червня з 8:00 до 10:00 год. та з 14:00 до 17:00 год. буде додатково організовано роботу трьох маршрутів. Автобуси № 1 курсуватимуть від університету по вул. Кульпарківській, Науковій до дитячої поліклініки на Сихові. Там буде працювати 4 великих автобуси.  Автобуси № 3 їхатимуть з Рясне-2 до пл. Різні, де буде пересадка на автобусний маршрут № 5, який буде також їхати на Сихів через Новий Львів до дитячої поліклініки. І тролейбусний маршрут № 24 працюватиме в режимі робочого дня. На цій лінії є 11 тролейбусів. Рух буде відновлено після завершення заходів, а до того він буде перекритий.

Всі маршрути, які їдуть через Сихів, будуть об’їжджати по вул. Зеленій, Луганській, а ті, які йдуть зі сторони Стрийської, будуть закорочені до дитячої поліклініки або до ринку Шувар на вулиці Хоткевича. До Санта-Барбари транспорт їхатиме по Кавалерідзе та Коломийській», – повідомив в. о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *