ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи “в свинячий голос” вирішили обуритися діями львівської влади

Львівський портал

|

Львівські комуністи щойно сьогодні вирішили висловити своє обурення тим, що місцева влада під час траурних заходів 22 червня не відвідала Пагорб Слави.  Про це йдеться у повідомленні прес-центру обкому КПУ.

“Львів, як п’ємонт «демократії», в особі представників влади знов виявив особливу, виключну позицію щодо відношення до дня початку війни. У план заходів Львівської облдержадміністрації, Львівської облради та Львівської міськради не входило відвідування солдатського кладовища та Пагорбу Слави де поховані воїни Радянської Армії, завдяки яким може жити і існувати сьогоднішня влада” – зазначають комуністи.

На їх думку, не виконавши розпорядження уряду щодо відзначення 22 червня, місцева влада “в черговий раз продемонструвала зухвалу неповагу до святих для кожної нормальної людини місць поховань загиблих за свободу і незалежність нашої Батьківщини радянських воїнів-героїв”.

Залишається незрозумілим, чому львівські комуністи не обурювалися з цього приводу до 22 червня, адже сама програма траурних заходів була відома за кілька днів до цього.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *