ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів подарувала львівським школам підручники з фізики

Львівський портал

|

Школи Львова отримали у подарунок від Львівської міської організації Партії регіонів підручники з фізики для учнів 11-х класів, інформує прес-служба партії.

Зокрема, книги подарували п’ятьом загальноосвітнім закладам: ЗОШ №1, ЗОШ №20, ЗОШ №27, ЗОШ №62 та Львівській академічній гімназій .

Підручники передали у бібліотеки цих навчальних закладів, щоб доступ до літератури мали усі бажаючі. «Такі книги для львівських учнів дуже потрібні. Адже підручників з фізики для 11-х класів бракує. Та й книги  розраховані для допомоги  майбутнім абітурієнтам: тут можна знайти матеріали по підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання», – розповіла відповідальний по освіті ЛОО Партії регіонів Тетяна Бочарова.

За словами голови Львівської міської організації Партії регіонів Олега Барана, підручники з фізики для шкіл закупили на прохання представників цих навчальних закладів. «До нас звернулися із проханням допомогти з літературою з фізики. Ми, у свою чергу, оперативно відреагували і уже передали підручники у шкільні бібліотеки, аби першого вересня діти могли з них вчитися», – зазначив О. Баран.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *