ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові зловили автозлодіїв з Тернопільщини

Львівський портал

|

Автомобільних злодіїв з Тернопільської області затримали учора вранці на Сихові, повідомляє група профілактичної роботи ВДАІ міста Львова.

О четвертій ранку інспектори ДПС відділу ДАІ помітили автомобіль «ВАЗ-2107», водій якого раптово звернув на вул. Сихівську, побачивши працівників міліції.

Правоохоронці наздогнали автівку і побачили в салоні двох громадян, які відразу почали вести себе підозріло. Крім того, замок запалювання в автомобілі, як виявилося, був вирваним з корпуса і під’єднаним напряму. Відтак, інспектори запідозрили, що дані особи цей автомобіль викрали.  

Невідомі спробували вирватися, однак до них застосували спецзасоби, закували в кайданки та запровадили до Сихівського РВВС Львова. 

Затримані 23-річний водій та 20-річний пасажир автомобіля повідомили, що вони є жителями Тернопільської області. Як було встановлено під час перевірки, один із них був раніше судимий (за крадіжку транспортного засобу). Також було встановлено, що автомобіль, в якому їх затримали, було викрадено у Львові з вулиці Скрипника, 7.

Власник викрадено автомобіля помітив зникнення свого транспортного засобу лише вранці. Коли власник авто зателефонував за номером 102, аби повідомити про крадіжку, йому відповіли, що уночі автомобіль було знайдено, а крадіїв затримано.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *