ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року у Львові висадили більше 200 тисяч квітів

Львівський портал

|

Більше 200 тис квітів висадили у Львові цього року на клумбах та газонах. До Дня Незалежності ця цифра збільшиться, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Тільки ЛКП «Зелений Львів» висадило 111 412 штук саджанців.

«У нас є ще 10 000 резервних саджанців. Вони передбачені на обслуговування Личаківського, Сихівського, Франківського та Галицького районів», – повідомив директор ЛКП «Зелений Львів» Ігор Бабій.

У Залізничному районі, до прикладу, висадили 16 866 квітів, у Шевченківському районі висаджували спірею, гейхеру бегонію, сальвію, чорнобривці, цинерарій, пеларгонію. Великі квітники були засаджені на кільці Чорновола та Варшавської – 334,8кв.м, кільці Чорновола-Липинського – 228, 7 кв.м. В загальному 13 534 квітки – однорічні та 969 – багаторічні.

У Галицькому районі висаджено 59 250 квітів тільки на газонах та клумбах. До того ж 129 підвісних конструкцій, 79 гранітних ваз, 4 композиції на газонах.

За кошти суб’єктів підприємницької діяльності висаджено три квіткові логотипи, а також вазон у формі черевичка на проспекті Чорновола. Найближчим часом будуть облаштовані дві нові клумби біля супермаркету «Арсен» на проспекті Чорновола.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *