ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові нагородили найкращі ОСББ

Львівський портал

|

Учора, 24 червня, у Львові відбулось нагородження чотирьох найкращих ОСІБ, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Для кожної номінації були визначені свої критерії відбору. Номінація «Будинок легенда» для будинків  пам’яток архітектури, розташованих в центральній частині міста.  Головні критерії відбору – заходи щодо збереження пам’ятки архітектури, технічний стан будинку. Номінація «Найкраще новостворене ОСББ» – для ОСББ, які існують менше 2-х років. Увага до виконаних робіт за період існування, ефективність укладених угод. Номінація «Затишна оселя» для всіх ОСББ міста, увага приділялась зовнішньому вигляду будинків та прибудинкової території. Номінація «Найкраще ОСББ» для ОСББ, які функціонують більше 2-х років, головні критерії – технічний стан будинку. Кожне ОСББ на свій розсуд обирало номінацію.

«У номінації «Будинок – легенда»  перемогло ОСББ «Шота» (вул. Ш. Руставелі, 26); у номінації «Найкраще новостворене ОСББ» – ОСББ «Злагода-2» (вул. К. Левицького, 15); у номінації «Затишна оселя» – ОСББ «Дружба-2007» (вул. Горбачевського, 22) і у номінації «Найкраще ОСББ» – ОСББ «Надія-2002» (вул. Хмільова, 2)», – розповіла керівник ресурсного центру для розвитку ОСББ Галина Когут.

Взяти участь у конкурсі зголосились 32 ОСББ, кожне з них отримало грамоти. 4 найкращих ОСББ отримали подяки міського голови та цінні подарунки від спонсорів  – ТзОВ «Шувар», будівельного гіпермаркету «Епіцентр» та компанії «Квітковий дім».

«Ми з великими задоволенням погодились спонсорувати цей конкурс, адже це дало змогу нам порівняти те, що відбувається у будинках, де створена ОСББ, та в тих, які досі обслуговують ЖЕКи.  Нам дуже важко було визначити переможців і мушу сказати, що всі ті ОСББ, які взяли участь у конкурсі – все вони є переможцями», – зазначила директор ТзОВ «Шувар» Клавдія Гордієнко.                          «Конкурс на визначення кращого ОСББ – це був дуже успішний перший крок, щоб ми в майбутньому щорічно проводили такий конкурс, допомагаючи власникам усвідомити, яку важливу роботу вони роблять, адже керівники та учасники ОСББ – це найперспективніша і найактивніша частина міста. Тож хочу подякувати всім об’єднанням, які взяли участь у конкурсі», – привітала учасників директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталія Павлюк. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *