ОСТАННІ НОВИНИ

В Дрогобичі батьки та учні обурені розгулом хабарництва у місцевому коледжі статистики

Львівський портал

|

У місті, Дрогобич, Львівської області батьки учнів Дрогобицького коледжу статистики винесли на всезагальне обговорення питання хабарництва у навчальному закладі. Мешканці міста вимагають навести порядок, інакше обіцяють звернутись у прокуратуру і назвати конкретні прізвища викладачів-хабарників.

«В коледжі, за який і так платимо тисячі за навчання, де немає найпростіших умов для нормального життя учнів, де приміщення холодні, туалети надворі, а кабінети ніби збережені для нащадків з 15 століття, де перед початком навчального року рекламується ідилія, а насправді жах! Так ще і деякі викладачі ставлять умову перед дітьми: групою здати гроші по 50-100 грн., будете мати оцінки всі, ні – будете бігати за нами, як курята протягом цілих канікул. Я не посоромлюся і скажу, що ми неодноразово зверталися до директора з цим питанням, обіцяв пан директор розібратися, але знову сесія, і знову проблеми…», – скаржиться мама учня коледжу Катерина Сольська-Микитин.

На її думку, директор не ставить це питання на контроль, хоча і збирав педраду, називав прізвища. За її словами, доходить до того, що учням прямим текстом говорять, де і як зібрати і передати даному викладачу гроші старостою групи, побачення призначаються поза межами коледжу (десь у парку, на лавочці, чи в центрі міста, у натовпі).

«Ми, батьки, звертаємось до директора, до прокуратури: наведіть порядок у колективі, інакше звернемось із заявою у прокуратуру і назвемо прізвища відкритим текстом, щоб знали всі, що це за навчальний заклад – коледж статистики», – додають обурені батьки учнів коледжу.

droginfo.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *