ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА продала на Євро-2012 VIP-місць на 13 млн євро

Львівський портал

|

Представники українського бізнесу купили вже  VIP-місць на Євро-2012 на 13 млн євро в рамках програми корпоративної гостинності УЄФА. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові сказав директор турніру УЄФА Євро-2012 Маркіян Лубківський.

За його словами, ця програма передбачає послуги найвищого класу для еліти бізнесу під час матчів Євро-2012 та інших заходів, що проходитимуть в рамках турніру.

З квітня цього року, коли стартувала програма, український бізнес купив уже послуг на 13 млн євро, тоді як загалом очікують, що ця програма принесе в Україні 39 млн євро.

У рамках цієї програми бізнесмени мають можливість купити місця в так званих скайбоксах на всі матчі, що відбуватимуться в якомусь одному місті, або ж на усі ігри чемпіонату. До вартості послуг входять паркування, кетерніг, їжа та напої у скайбоксі та розважальну програму.

Вартість одного місця варіюється від 2900 євро на всі матчі в одному з обраних міст до 18 900 євро на групові матчі, чвертьфінал та фінал у Києві. Також можна купити опцію на всі матчі на території України — це коштує 23900 євро.

 Загалом від цієї програми УЄФА очікує отримати прибуток на рівні 100 млн євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *