ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині написали понад 50 тисяч листів на Схід

Львівський портал

|

Акція «Листи на схід», яка стартувала з Львівщини й була ініційована місцевим осередком партії ВО «Батьківщина» перетворилася на загальноукраїнську. На сьогоднішній день уже написано понад 50 тисяч листівок. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик.  

«Нещодавно до цієї ініціативи долучилися й мешканці Волинської області, вони також виявили бажання написати листи із своїми історіями й побажаннями. Листи наших спів городян пересилають у Донецьк, Луганськ, Дніпропетровськ, Харків та Запоріжжя, там на вулицях встановлено намети і місцеві мешканці мають можливість прочитати листівку безпосередньо на вулицях цих міст», – розповів Р.Ілик.   

Нагадаємо, акція «Листи на Схід» розпочалася 28 травня. Основним поштовхом до реалізації такого проекту стали скандальні події 9 травня у Львова.

«Мешканці Львівщини надзвичайно активно долучаються до акції. Навіть чимало іноземних туристів підходять до наметів та лишають свої відгуки про Львів. Вони пишуть, що Львів – це європейське місто, де живуть толерантні та виховані люди. Ми ж хочемо донести цю думку на Схід, аби всупереч планам влади, не дати зіпсувати імідж Львова», – зазначив Роман Ілик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *