ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські перевізники відмовилися надавати автобуси для охочих поїхати на суд Тимошенко

Львівський портал

|

Львівські перевізники масово відмовляються надавати в оренду автобуси для охочих поїхати на суд Тимошенко, що відбудеться завтра, 24 червня, у Києві. Про це на прес-конференції 23 червня повідомив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик.

За його словами, працівники партосередку телефонували більш ніж у 10 львівських фірм-перевізників. «Жодна фірма не погодилась. Одні пояснювали, що немає вільних автобусів, інші – що не беруть участі у політичних акціях, деякі взагалі не пояснювали нічого. Почувши, що пасажири їхатимуть, аби підтримати лідера «Батьківщини», пояснювали, що просто не хочуть мати проблем», – сказав Роман Ілик.

За його словами, у ці дні до офісу Львівської «Батьківщини» звертається чимало львів`ян, які хочуть підтримати Юлію Тимошенко під час судового засідання. «На жаль, ми не можемо допомогти їм організовано доїхати до столиці», – зазначив лідер Львівської «Батьківщини».

Активісти ж партосередку мобілізовані, і у Київ їхатимуть приватним та залізничним транспортом. «Завтра ми обов`язково будемо під Печерським судом, – сказав Роман Ілик. – Хоча не виключено, що судове засідання буде просто перенесено, аби уникнути присутності прихильників Юлії Тимошенко».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *