ОСТАННІ НОВИНИ

Навесні 2012 року над приймаючими містами літатиме повітряна куля у вигляді кубку Анрі Делоне

Львівський портал

|

Навесні наступного року над приймаючими містами України та Польщі літатиме надувна куля, яка нагадуватиме про наближення футбольного свята. Про це в ексклюзивному інтерв’ю журналу Ukraine2012 розповів директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

Він зокрема повідомив, що до початку Євро УЄФА планує провести ще кілька заходів. «14 червня почалась реєстрація волонтерів на сайті УЄФА. Протягом наступних півроку набиратимуть і навчатимуть майбутніх волонтерів, які допомагатимуть в офіційних місцях проведення турніру і працюватимуть з цільовими групами УЄФА», – зазначив він.

А у вересні цього року, буде завершено оголошення Друзів Євро і буде влаштовано спеціальний захід з цієї нагоди. 2 грудня у Києві відбудеться жеребкування фінальної частини чемпіонату. Того ж дня УЄФА презентує офіційний м’яч турніру, який використовуватиметься на матчах Євро.

У березні-травні 2012 року пройде повітряний промотур з трофеєм Євро – велика надувна куля у вигляді кубку Анрі Делоне мандруватиме над приймаючими містами обох країн, нагадуючи про наближення футбольного свята. А навесні відбудеться презентація офіційної пісні турніру.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *