ОСТАННІ НОВИНИ

За останній рік темпи будівництва стадіону у Львові істотно прискорилися – Лубківський

Львівський портал

|

До старту Євро-2012 залишився один, але найвідповідальніший рік. Про те як сьогодні УЄФА оцінює стан підготовки України до чемпіонату розповів в ексклюзивному інтерв’ю журналу Ukraine2012 директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

Зокрема, на запитання чому найбільше сьогодні приділяється увага, М.Лубківський відповів: «УЄФА відзначає, що за останній рік темпи будівництва стадіонів у Києві та Львові істотно прискорилися. Введення в експлуатацію і тестування арен заплановано на осінь 2011 року. А серед питань, які потребують вирішення – якраз завершення усіх будівельних робіт».

Друге питання, якому приділяється значна увага це, за його словами, операційне управління об’єктами. «УЄФА отримало гарантії, що усіх об’єкти будуть не тільки завершені, але й введені в експлуатацію. Важливо, що сьогодні працюють експлуатаційні команди на НСК «Олімпійський» і Львівському стадіоні. Готуються до запуску термінали в Донецьку, Києві та Львові. Операційне питання стосується і управління громадським транспортом, що невід’ємно пов’язано з якістю доріг. В усіх приймаючих містах розробляють операційні плани обслуговування великих потоків вболівальників в дні матчів. Це передбачає впровадження системи виділених смуг для громадського транспорту, ознакування, створення автоматизованого управління дорожнім рухом та налагодження сполучення аеропорту з основними об‘єктами приймаючого міста: стадіоном, центром міста, фан-зоною», – розповів Маркіян Лубківський.

Третій блок стосується питань безпеки і правопорядку, а також медичне забезпечення для вболівальників та цільових груп УЄФА, підкреслив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *