ОСТАННІ НОВИНИ

Півзахисник «Карпат» у захваті від австрійських корів

Львівський портал

|

Півзахисник футбольного клубу «Карпати» Михайло Кополовець після купання в гірському озері у Альпах поділився своїми враженнями про Австрію, де зараз триває тренувальний збір львівської команди. Про це пише офіційний сайт ФК «Карпати».

Півзахисник, порівнюючи гори у Австрії з Закарпаттям, щиро зізнався, що українці значно відстають від австрійців. Він зазначив, що почувається у Австрії наче вдома, однак різницю не помітити все ж важко.

– Купання в озері – це вже традиційна процедура?

 – Минулого року ми купалися щодня. Це просто дуже класно, коли в таку спеку, після тренування, можна поплавати у кришталевій воді, поруч з дикими качками. 

– Декому ця вода була захолодною…

 – Справа в тому, що кілька останніх днів погода постійно змінювалася, падали дощі. Ми, по правді, не чекали, що не буде сонця. Тому вода й справді трохи холодна. Але зараз погода, схоже, покращується. Тому, сподіваюся, будемо щодня ходити на це озеро.

– Австрія схожа на Закарпаття, чи не так?

 – Трохи є, але Закарпаття більш дике. Тут все гарно: асфальт, розмітка, не так як у нас. Але ж наше Закарпаття тим і заманює, що цивілізації нема. Ліси у нас неймовірні! Так, там нема асфальту, але може воно й на краще? Це ж природа. А тут усе акуратно, навіть корови – і ті причесані та чисті. Минулого року ми з Тубічем ходили дивитися – просто в шоці були! От у нас на Закарпатті як корова йде, то чути, що це корова (сміється).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *