ОСТАННІ НОВИНИ

Парламентарі пішли війною на гомосексуалізм

Львівський портал

|

Шесетро депутатів Верховної ради від всіх фракцій запропонували парламенту заборонити пропаганду гомосексуалізму. Авторами законопроекту є Євген Царьков (фракція КПУ), Катерина Лук`янова, Лілія Григорович (фракція НУ-НС) Павло Унгурян (БЮТ), Юлія Ковалевська (Партія регіонів), Тарас Чорновіл (депутатська група “Реформи заради майбутнього”).

Проектом закону пропонується визначити, що гомосексуалізмом є стосунки сексуального характеру між особами однієї статі, а також заборонити виробництво і поширення продукції, яка пропагує гомосексуалізм.

Також пропонується ввести заборону на використання ЗМІ для пропаганди гомосексуалізму.

Нардепи пропонують також ввести кримінальну відповідальність за ввезення, виробництво і поширення добутків із пропагандою гомосексуалізму поряд з творами, що пропагують насильство, жорстокість, расову, національну і релігійну нетерпимість та дискримінацію.

У пояснювальній записці до проекту закону депутати зазначили, що поширення гомосексуалізму загрожує національній безпеці, у зв`язку з тим, що він призводить до епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу, руйнує інститут сім`ї та може привести до демографічної кризи.

Нагадаємо, нещодавно українські геї відкрили у Києві та Донецьку власні церкви. Вони називають себе церквою християн – ЛГБТ, тобто геїв, лесбіянок, бісексуалів і транссексуалів.

 

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *