ОСТАННІ НОВИНИ

Одиноким львів’янам похилого віку проведуть екскурсію у монастирі Святого Альфонса

Львівський портал

|

Сьогодні Львівський міський терцентр соціального обслуговування та одиноких львів’ян похилого віку проведе для одиноких львів’ян екскурсію в монастир Святого Альфонса отців Редемптористів Української Греко-Католицької церкви, що за адресою: вул. Замарстинівська, 225. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У ході екскурсію учасники зможуть побачити повсякденний устрій життя в монастирі, відвідати музей Блаженного Миколая Чарнецького, спільно помолитись в каплиці, а також прикластись до мощей святих, які зберігаються в приміщенні монастиря.

«Наша мета, перш за все нести до наших підопічних духовні цінності та розкрити досі небачений для них бік духовного життя. Це вже друга екскурсія, яку проведемо для бажаючих клієнтів Львівського міського територіального центру», – повідомила керівник відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру с. Анастасія Гій.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, є бюджетною установою управління соціального захисту, яка надає соціально-побутові послуги понад 2,3 тис. одиноким громадянам похилого віку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *