ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові науковці обговорять методи застосування комп’ютерної хімії

Львівський портал

|

28 червня у Львові розпочнеться четвертий міжнародний симпозіум МАСС-4 на тему «Методи застосування комп’ютерної хімії». Учасників з України  і світу прийматиме Національний університет «Львівська політехніка». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У програму симпозіуму входять усі області обчислювальної хімії, зокрема і квантова хімія. Окремо буде присвячена увага темам молекулярного моделювання в біології та біотехнології; моделювання процесів на поверхнях; QSAR/QSPR і дизайн лікарських препаратів.

 «Розвиток сучасної науки у світі потребує єднання різних наук. Поєднання хімії і комп’ютерних наук – це крок вперед. Це робиться у Львові. Важливість заходу важко переоцінити, адже чим частіше науковці зустрічатимуться в якнайширшому колі, тим продуктивнішою буде їхня співпраця задля розвитку цієї галузі знань», – розповів завідувач кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології, доктор хімічних наук, професор Національного університету «Львівська політехніка» Володимир Новіков.

Додатково про симпозіум MACC-4 можна довідатися в Інтернеті: http://xray.isc.kharkov.com/MACC-4/index.php?p=u.

Міжнародний симпозіум МАСС-4 проходитиме в головному корпусі НУ «Львівської політехніки» (вул. С. Бандери, 12).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *