ОСТАННІ НОВИНИ

Блаженніший Святослав представить у Львові новий Катехизм УГКЦ

Львівський портал

|

24-27 червня у Львові відбудеться представлення Катехизму УГКЦ «Христос наша  Пасха». За сприяння Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ, Катехитично-педагогічного інституту УКУ та Львівської міської ради у Львівській духовній семінарії пройде конференція щодо нового катехизму УГКЦ, де буде презентовано багато цікавих доповідей. Також відбудеться представлення постсинодального документу «Боже Слово» (Verbum Domini) архиєпископом Миколою Етеровичем. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

24 червня у Львівській духовній семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35) о 12:00, а також  27 червня о 10:30 год. буде проведена прес-конференція за участю Блаженнішого Святослава Шевчука, глави Української Греко-Католицької Церкви, сестри Луїзи Цюпа, заступника голови Катехитичної комісії УГКЦ та Архиєпископа Миколи Етеровича, генерального секретаря Синоду єпископів у Римі.

Як ми повідомляли раніше, згадані заходи проходитимуть з 24 до 27 червня у рамках відзначення 10-ї річниці візиту до України блаженного Івана Павла ІІ та беатифікації 27 греко-католицьких новомучеників.

Цей захід відбуватиметься у приміщені Львівської духовної семінарії (вул. Хуторівка, 35).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *