ОСТАННІ НОВИНИ

Шкільні басейни Львова таки працюватимуть влітку

Львівський портал

|

У Львові відновлять роботу шкільних басейнів у літній період. Відповідне доручення підписав міський голова Львова А.Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Роботу шкільних басейнів відновлять, аби діти, які залишилися на канікулах у Львові, могли займатися в секціях з плавання.

«Львівська міська рада зробила великі зрушення в тому, щоб запрацювали басейни. Тому слід переглянути ліміти на постачання комунальних послуг, і забезпечити максимальну можливість, щоб кожний басейн, котрий в стані приймати дітей, працював.

У нас величезна кількість дітей, які мало рухаються, взимку не катаються на санках, натомість роблять це віртуально. Насправді є такі види спорту, які дуже добре оздоровчо впливають на формування опорно-рухового апарату, чи розвиток дихання. Ми будемо пропагувати абсолютно всі види спорту», – сказав начальник управління освіти Володимир Огура.

Він також додав, що міський голова Львова доручив, враховуючи необхідність функціонування шкільних басейнів у літній період, підготувати проект рішення виконавчого комітету про збільшення лімітів енергоносіїв для навчальних закладів, у яких функціонують басейни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *