ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня у Львові розпочинається міжнародний фестиваль органної музики «Діапазон»

Львівський портал

|

З 25 червня до 17 липня у Львові відбуватиметься п’ятий міжнародний фестиваль органної музики «Діапазон», інформує прес-служба Львівської міськради.

Фестиваль органної та музики «Діапазон» став у Львові вже традиційним, адже цього року фестиваль проходитиме вже вп’яте.

З такої нагоди до Львова з’їжджаються найкращі органісти світу – соліст свердловської філармонії Тарас Багінець, який повертаючись з гастролей у Франції дасть концерт у Львові; Лілія Максименко та Надія Величко, яким вдалось поєднати музику органа та саксофона в єдине ціле; Роман Красновський – органіст з Ізраїлю; Гі Поупарт, виконавець з Люксембургу, що вже давно не дає концертів, але зробить виняток для Львівського фестивалю; органістка зі Швейцарії Ірена Цайтц; український віолончеліст Ярослав Мигаль та львівський  оркестр «Леополіс».

Родзинкою фестивалю буде незвичне поєднання оркестру та органу, цю ідею організатори фестивалю плекали декілька років і от нарешті цього року вона буде втілена в життя.

«Фестиваль органної музики – це подія, яка творить імідж міста. Цьогорічний фестиваль – не тільки чудове звучання органної музики, але нові незвичні поєднання  органу та оркестру, органу та віолончелі, органу та саксофону», – повідомив директор Львівського будинку органної та камерної музики Юліан Винницький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *