ОСТАННІ НОВИНИ

У районах Львова визначили переможців турніру з міні-футболу

Львівський портал

|

У шести районах Львова завершилися змагання аматорського турніру з міні-футболу. По дві найсильніші команди з кожного району вийшли у фінал змагань. А вже серед них на загальноміському  аматорському турнірі  визначать переможця. Про це повідомили у прес-службі ЛМО Партії регіонів.

Крім титулу  «найкращої» та кубку переможця,  ця  команда отримає футбольний м’яч із підписами усіх гравців ФК «Карпати». А також  медалі та грошові призи. До речі, фінансові нагороди та медалі також  матимуть команди, які займуть друге та третє місце.

«На районних змаганнях команди показали себе досить добре.  Практично у кожному з районів було  багато охочих позмагатися за звання найкращої аматорської команди з міні-футболу. Єдине, що ми не могли всіх долучити до заходу. Адже мали певні вікові обмеження: до складу команд турніру з міні-футболу увійшли гравці-аматори віком від 16 до 23 років», – розповів один з організаторів змагань Михайло Холодзьон.

Відтак, до загальноміських змагань аматорського турніру з міні-футболу увійшло 12 команд. Зокрема, у Залізничному районі – МФК «Привокзальна» та МФК «Садова-стріт». У Шевченківському – МФК «Друзі» та МФК «Бандерштат». У Франківському – МФК «Masterkiem» та МФК «Зелено-чорні». У Сихівському – МФК «Р.І. О.» та МФК «Легіон». У Личаківському – МФК «Євро» та МФК «Трудові резерви». У Галицькому районі – МФК «Маркус» та МФК «Маестро».

Загальноміський аматорський турнір з міні-футболу – відбудеться наприкінці місяця у День молоді – 26 червня. Там і визначать остаточних переможців турніру.

«Якщо б в Україні більше молодих людей займалися спортом і мали за кумирів таких спортсменів як, наприклад, Клочкова чи Андрій Шевченко – то ми отримали б здорову націю. А – це дуже важливо. Особливо, коли дивишся на ту молодь, яка зловживає спиртним чи  цигарками. Тому ми, міська організація Партії регіонів,  вирішили заохотити наших молодих львів’ян до активного спорту. А такий турнір, переконаний, хороший початок великої справи», – розповів голова ЛМО Партії регіонів Олег Баран.

Додамо, що організовує аматорський турнір з міні-футболу – Львівська міська організація Партії регіонів, у рамках проекту «Здорова молодь –сильні регіони».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *