ОСТАННІ НОВИНИ

Цими вихідними відбудеться Гран-прі Львова із драгрейсингу

Львівський портал

|

У Львові 25 червня пройдуть змаганнями із драгрейсингу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Змагання присвячені до 15 річниці Конституції України. В змаганнях приймуть участь усі бажаючі на автомобілях в окремих залікових групах: 1 клас — до 1800 см. куб, 2 клас — від 1801 до 2500 см. куб, 3 клас — від 2500 до 3500 см. куб, 4 клас —  Unlimited від 3501 см. куб. і більше. Цьогоріч змагання відбудуться на вул. Стрийській (відрізок ТРК King-Cross Leopolis – Автовокзал).

Проведення заходу стало можливим завдяки підтримці управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, МГО «Львівський тюнінг клуб», МГО «Львівський клуб BMW» та  Львівської обласної федерації з автоспорту.

 «Приємно, що цей захід вже став щорічним і відбувається не вперше. Зауважте, що змінено місце проведення із Сихівського моста на вулицю Стрийську, а також додано змагання із прискорення дистанцією 402 м. Все це дає можливість впевнено сказати, що це буде видовищне спортивне шоу, яке збере велику кількість глядачів та сприятиме подальшому розвитку автомобільного спорту у Львові», – каже керівник Львівської обласної федерації автоспорту Сергій Єженков

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *