ОСТАННІ НОВИНИ

Пакистан зацікавлений у співпраці з Львівщиною в текстильній галузі

Львівський портал

|

Пакистан зацікавлений у співпраці з Львівщиною в текстильній галузі. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, про це сьогодні повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол Пакистану в Україні Ахмад Наваз Салім Мела під час зустрічі з головою ЛОДА Михайлом Цимбалюком.

«У нас є багато спільних тем для розвитку бізнесу. Пакистан – один з найбільших світових виробників та експортерів текстильної продукції, і ми хотіли б співпрацювати в цьому напрямку», – сказав посол.

Також він висловив зацікавлення у видобутку нафти та газу на території Львівської області та запросив львівську делегацію в жовтні 2011 року взяти участь у міжнародній виставці, де будуть представлені понад 70 країн світу.
Голова Львівської ОДА подякував Послу за візит та окреслив можливі напрямки двосторонньої співпраці.

«Львівщина зацікавлена у співпраці з Пакистаном. Ми готуємось за рік прийняти ЄВРО-2012, плануємо подавати заявку на проведення Зимової Олімпіади-2022, що відкриває широке поле для інвестицій, в тому числі іноземних. В області є три потужних курорти – Трускавець, Моршин і Східниця, тому готові співпрацювати з Пакистаном в плані оздоровлення дітей тадорослих», – зазначив М. Цимбалюк. Крім того, голова ЛОДА наголосив на зацікавленості у навчанні пакистанських студентів у м. Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *