ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові жінка, видаючи себе за 19-річну, прийшла здавати за доньку тестування

Львівський портал

|

Казус трапився в одному з львівських пунктів тестування під час цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання. Здавати тестування з математики замість доньки прийшла її мама. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила координатор громадського спостереження від ГМ ОПОРА Ольга Стрелюк.

За її словами, жінка прийшла в пункт тестування і хотіла здавати математику замість своєї доньки. Хоча обидві жінки дійсно були дуже схожі одна на одну, але координатори тестування все ж не повірили, що жінка є тією зареєстрованою 19-річною абітурієнткою.

Спершу жінка жартома сказала, що вона з 1969 року народження, проте потім все ж настоювала на своєму, що вона і є зареєстрованим учасником тестування. Для більшої впевненості жінка нанесла яскравий макіяж. А свій не зовсім юний вигляд винахідлива мама пояснила тим, що працює в нічному клубі, тому так погано виглядає.

Жінку таки допустили до тестування, проте для з’ясування ситуації в пункт тестування викликали директора Львівського регіонального центру незалежного оцінювання якості освіти Ларису Середяк. У результаті, тестування з математики винахідливій «абітурієнтці» таки анолювали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *