ОСТАННІ НОВИНИ

Під час євро на Львівському стадіоні працюватимуть 26 фаст-фудів

Львівський портал

|

Відвідувачі нового футбольного стадіону у Львові матимуть можливість посмакувати різними стравами та напоями. Для цього на євроарені буде встановлено 26 павільйонів з фаст-фудами. Про це повідомили у «Дирекції з будівництва об’єктів до Євро-2012 у м. Львові».

Сім закладів швидкого харчування будуть розташовані на першому рівні по периметру стадіону, площею 74 квадратних метрів кожен. «Павільйони будуть облаштовані окремими санвузлами, підсобними приміщеннями для персоналу та коморами для зберігання продуктів», – повідомив директор з експлуатаційних питань будівництва стадіону до Євро-2012 Віталій Сулима.

Наразі ведуться переговори з потенційним орендарем майбутніх фаст-фудів, розробляється меню страв та асортимент напоїв. «Найближчим часом планується підписання угоди з управління цими закладами громадського харчування між власником стадіону та оператором», – зазначив В.Сулима.

Водночас на променаді стадіону функціонуватимуть 19 кіосків швидкого харчування. Ці заклади насамперед будуть створені для того, щоб якомога оперативніше нагодувати велику кількість фанатів.

Тим часом у самих приміщеннях фаст-фудів, будівельники монтують інженерні мережі. Також, за словами керівника проекту з будівництва стадіону ДП «Західінфрапроект» Олександра Кирилова, на даний момент на львівській арені встановлюють огорожу трибун другого ярусу, влаштовують дренаж поля, закінчують спорудження пожежних резервуарів та насосної станції.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *