ОСТАННІ НОВИНИ

Львів проведе навчання з бойових мистецтв айкідо та джиу-джитсу

Львівський портал

|

У Львові відбудеться міжнародний тренувальний семінар «Будо – марафон-2011», який організовано академією Айкібудзюцу та Львівською обласною федерацією Айкідо Йосінкан, під патронатом Української федерації Айкідо Йосінкан та ліги професійних єдиноборств.  Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Семінар стосуватиметься таких дисциплін: айкідо йосінкан, джиу-джитсу, дайто рю айкі дзю-дзюцу, тесін сьоден каторі сінто рю кендзюцу. Міжнародні навчання відбудуться під керівництвом кращих майстрів айкідо та джиу-джитсу України та Європи. Сенсея Олександра Козловського, 4 дан айкідо йосінкан, м. Львів та сенсея Олександра Мацканюка, 5 дан джиу-джитсу, м. Київ.

Організатори семінару поставили собі на меті популяризувати японські бойові мистецтва в Україні, зокрема у Львові, та рекламувати активний спосіб життя, як запоруки здоров’я та довголіття.

У семінарі візьмуть участь біля 150 учасників з різних куточків України: Львів, Київ, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ тощо. Вік учасників від 6 до 60 років.

Долучитися до тренувань можна буде з 24 до 26 червня в залі боротьби СК «Динамо» за адресою вул. Стуса, 4.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *