ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські ДАІшники зупинили автозлодія пострілами

Львівський портал

|

У Львові вчора інспектори ДАІ, переслідуючи викрадений автомобіль, змушені були застосувати зброю. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

Про те, що викрали мікроавтобус «Фольксваген транспортер», повідомили у чергову частину відділу ДАІ вчора. Того ж дня близько 20.40 год. інспектори ДПС відділу ДАІ Львова, які несли службу на вул. Тракт Глинянський, помітили автомобіль, який нещодавно було викрадено.

Інспектори ДАІ одразу зупиняли «Фольксваген Транспортер», однак водій даного транспортного засобу вимогу про зупинку проігнорував, а натомість збільшив швидкість руху та неодноразово створюючи загрозу життю і здоров’ю інспекторам ДАІ та іншим учасникам дорожнього руху, продовжував втечу за межі міста Львова. Для надання допомоги у район переслідування були направлені додаткові наряди ДПС ДАІ.

Під час переслідування підозрюваних у крадіжці та з метою зупинки автомобіля «Фольксваген Транспортер», один з інспекторів ДАІ змушений був застосувати табельну зброю. Зокрема, він здійснив 13 пострілів: 7 – попереджувальних та 5 – по автомобілю.

Зупинили інспектори ДАІ автомобіль за селом Гаї Пустомитівського району Львівської області. Проте у ньому був лише один із утікачів, іншому вдалося втекти.

Автомобіль «Фольксваген Транспортер» отримав технічні пошкодження. Затриманого громадянина, який перебував у салоні автомобіля. 27-річного львів’янина, було доставлено у Шевченківський райвідділ міліції міста Львова.

Пошуки іншого правопорушника тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *