ОСТАННІ НОВИНИ

Порушено кримінальну справу проти чоловіка, який виготовляв наркотики

Львівський портал

|

На станції Львів до рук правоохоронців лінійного відділу потрапив громадянин Богдан Т. Він вже довгий час перебував у полі зору правоохоронців через наркотики, інформує сектор  зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

30-річний мешканець Буського району вже був засуджений за незаконне виготовлення наркотичних речовин, але продовжував свою справу. Перебуваючи на залізничному вокзалі і помітивши правоохоронців, чоловік почав поводити себе вкрай збентежено. Воно й не дивно, бо під час особистого огляду речей в обшарпаному кульку Богдана Т., працівники міліції знайшли шприц з опієм, а також усе необхідне для виготовлення цього наркотику в домашніх умовах. Чоловік зізнався, що дані речовини він придбав в одному із містечок неподалік Львова у незнайомця і в тому, що вже має чималий досвід самостійного виготовлення отрути.

Під час збору детальнішої інформації правоохоронці опитали багатьох сусідів затриманого, які в один голос розповіли, що наркозалежні були постійними гостями цього чоловіка. Згодом міліція провела обшук його квартири і виявили там ще декілька ін’єкції опію у дозах по 5 та10 мл.. Проти чоловіка порушено кримінальну справу.

 

      

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *