ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Зеленій зніматимуть старий асфальт

Львівський портал

|

Завтра, 21 червня, розпочинаються роботи з реконструкції вул. Зеленої на ділянці від межі міста до вул. Сихівської. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів представник підрядної організації Олександр Добоні, від завтра і протягом трьох днів рух транспорту на цій ділянці буде обмежено.

«Протягом цих трьох днів ми зніматимемо старий шар асфальту, рух транспорту на цей час тут буде обмежено. А далі, вже з п’ятниці і до 24 липня вул. Зелена на цій ділянці буде цілком закрита для руху транспорту», – зазначив Олександр Добоні.

За словами представник  підрядної організації «Онур» Бориса Вільгуцького, транспорт оминатиме закриту ділянку дороги по об’їзній дорозі Київ-Чоп, по вул. Стрийській, також через села Зубра та Пасіки Зубрицькі.

Також, за словами в. о. начальника управління транспорту та зв’язку Ігоря Собенка, з п’ятниці 24 червня не курсуватиме тролейбус №11. «По цій дорозі до тублікарні курсують два міські маршрути – №77 та №78. Зараз ведемо перемовини з перевізниками, щоб ці автобуси курсували через Зубру»,  – зазначив І.Собенко.

Водночас як зазначив Борис Вільгуцький, у разі потреби ремонтники будуть пропускати для проїзду пожежні машини чи карети швидкої допомоги.

Згодом вул. Зелену ремонтуватимуть на ділянці від вул. Сихівської до вул. Луганської.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *