ОСТАННІ НОВИНИ

Влада Львівщини 22 червня відзначить спільними заходами

Львівський портал

|

Керівники Львівщини та Львова погодились спільно проводити заходи до 22 червня. План спільних дій погодили голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, голова Львівської облради Олег Панькевич, міський голова Львова Андрій Садовий, представники правоохоронних органів та громадських організацій. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Наше спільне завдання – забезпечити спокій під час заходів 22 червня. Головне – політичним силам, громадським організаціям та громадянам не піддаватись на провокації», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Також голова Львівської ОДА інформував присутніх про те, що 22 червня діятиме спільний координаційний штаб, до складу якого увійдуть представники правоохоронних органів та громадських організацій. Діяльність штабу буде спрямована на те, щоб ефективно здійснювати координацію спільних заходів 22 червня.

Міський голова Львова Андрій Садовий підкреслив на важливості спільних дій в цей день і рекомендував політичним силам не проводити окремі акції без погодження координаційного штабу.

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич водночас зазначив, що до облради звертались з ініціативами громадські організації, позицію яких було враховано під час планування спільних заходів 22 червня.

Начальник головного управління МВС у Львівській області Богдан Щур закликав усіх присутніх до спокою і наголосив на тому, що правоохоронні органи зроблять усе, щоб запобігти провокаціям та сутичкам.

Вшанування загиблих матиме цивільний характер і не залежатиме від національної чи релігійної приналежності. Заходи 22 червня пройдуть під гаслом «Пам`ять без агресії». Відповідна інформація міститиметься у листівках, які будуть розповсюджуватись в м. Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *