ОСТАННІ НОВИНИ

Силантьєв сьогодні прийде на зустріч до львівських дітлахів з книгами

Львівський портал

|

Сьогодні, 20 червня, о 16:00 год. в одній з міських бібліотек Львова діти матимуть змогу поспілкуватися із відомим плавцем, призером Олімпійських ігор Денисом Силантьєвим в рамках проекту «Зустріч за книгою». Проект організовує відділ промоції міста Львівської міської ради, повідомляє прес-служба ЛМР.

Під час особистої зустрічі з дітьми Денис Силантьєв розповість про ті книжки, які мали найбільший вплив на нього, про те, як вони впливали на формування його особистості та на вибір майбутньої професії.

«Головна мета проекту – залучити дітей до читання. Тож створюємо умови для того, щоб діти більше читали – організовуємо зустрічі, розповіді про люблені книги відомих людей. Коли дитина читає – вона розвивається. Власне, розвиток дитини і є нашою метою. Адже освічена дитина зараз – це в майбутньому якісний фахівець», – розповіла заступник начальника відділу промоції міста Марта Іванишин.

Проект «Зустрічі за книгою» передбачає зустрічі дітей із відомими людьми у міських бібліотеках. Нагадаємо, що раніше в рамках проекту «Зустрічі за книгою» відбулися зустрічі з  відомим журналістом мас-медійного простору Львова Парасковією Дворянин та заслуженою артисткою України Наталкою Карпою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *