ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вимагає заборонити акцію євреїв у Львові

Львівський портал

|

Львівська міська рада підготувала позов до суду, аби заборонити масові заходи 22 червня. Як повідомила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, позов буде скеровано до Львівського окружного адміністративного суду, оскільки міська рада отримала дві заявки на проведення масових заходів у Львові 22 червня у однаковий час і в одному місці. Зокрема, від Комітету «Євреї проти антисемітизму» та громадської організації «Євреї проти Гурвіца», а також громадської організації «Сокіл». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Позивачем у цій справі виступатиме виконавчий комітет Львівської міської ради. Відповідачами – громадська організація «Сокіл», яка тільки біля 18.00 год. у п’ятницю, 17 червня, зареєструвала свою заявку на проведення заходів, а також організації «Євреї проти антисемітизму» та «Євреї проти Гурвіца».

Ми просимо суд заборонити всі акції. Мова йде про те, що проведення акцій може бути заборонено виключно судом і виключно з метою забезпечення громадського порядку. Юридичне управління ЛМР має підстави вважати, що проведення акцій 22 червня може спричинити загрозу громадській безпеці», – зауважила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, що до Львівської міської ради з проханням подати позов до суду, щоб заборонити масові заходи 22 червня, раніше вже зверталось Львівське міське управління внутрішніх справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *