ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської міськради проконтролювали будівництво стадіону

Львівський портал

|

 

З метою ознайомлення з ходом будівництва стадіону до ЄВРО 2012 у Львові відбувся виїзд депутатів ЛМР до недобудованого футбольного стадіону, повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Представники дирекції майбутнього стадіону провели депутатам коротку екскурсію територією будівництва та ознайомили їх із запланованими та виконаними роботами. Зі слів представника дирекції, за одну добу на об’єкті працює близько 1000 осіб. Головне при побудові стадіону це безпека та комфорт для вболівальників. Стадіон може використовуватись для інших потреб окрім футболу. Зокрема, на території стадіону на ньому можуть відбуватися масові заходи та концерти, адже інфраструктура працюватиме постійно.

«Побачивши виконані роботи, можна з впевненість сказати, що львівський стадіон буде збудовано у заплановані терміни. Ще рік тому на цьому місці не було зовсім нічого, а зараз ми вже можемо бачити готову основу стадіону з трибунами та накриттям. Зі слів будівельників роботи виконані на 53%. Будівництво стадіону ведеться паралельно з облаштуванням автостоянок та доріг навколо арени. Всі роботи ведуться під пильним наглядом австрійських проектантів та контролюючих осіб з УЄФА, тому можу стверджувати, що незабаром Львів матиме стадіон справді світового класу, який відповідатиме всім нормам і стандартам» – сказав депутат Львівської міської ради Святослав Макітра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *