ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Hyundai влаштує у Львові свято до Євро-2012

Львівський портал

|

Освітньо-масовий захід «Hyundai: Твій шлях до УЄФА ЄВРО 2012™», співорганізатором якого є Львівська міська рада, відбудеться 18 червня на площі Міцкевича в рамках програми партнерства з УЄФА і приймаючим містом Львів.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, на гостей заходу очікують безліч веселих конкурсів і забав. Всі охочі зможуть стати глядачами масштабного автопробігу від ТМ Hyundai, відчути себе штурманами на справжньому тест-драйві, художниками – в секторі графіті та фейсарту, проїхатися на віртуальному авто, а також взяти участь у багатьох футбольних конкурсах та вікторинах.

Крім цього, для учасників клубу Hyundai буде доступна незвичайна мийка автомобіля. Ще одним подарунком від компанії Hyundai стане можливість відправити свою машину на автосервіс і провести професійну діагностику.

Головними подарунками для тих гостей заходу, які будуть найбільш влучними, спритними та розумними, стануть сертифікати на відвідування одного з матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Захід відбудеться 18 червня на площі Міцкевича, 8. Початок о 15.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *