ОСТАННІ НОВИНИ

Військових медиків Львівщини перевіряють

Львівський портал

|

У Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону розпочала роботу інспекційна перевірка Головної інспекції Міністерства оборони України. Триватимуть інспекційні заходи до 17 червня, повідомляє Західний медіа-центр Міноборони.

За словами голови комісії старшого інспектора ГІМОУ полковника Миколи Погорілого, основна мета інспекційної перевірки – визначити готовність центру до виконання завдань за призначенням, перевірити стан лікувально-діагностичної роботи, медичного постачання тощо. За попередніми висновками членів інспекційної комісії, керівництво ВМКЦ ЗР забезпечує нормальну діяльність центру та підпорядкованих військових лікувальних закладів, що надає можливість якісного медичного обслуговування пацієнтів. Полковник медичної служби М. Погорілий також наголосив на тому, що особовий склад Військово-медичного клінічного центру Західного регіону має значний практичний досвід у впровадженні нових медичних технологій та використанні новітньої лікувальної апаратури, а також у наданні медичної допомоги в екстремальних ситуаціях як техногенного, так й природного характеру. У системі військово-медичних установ України Військово-медичний клінічний центр Західного регіону посідає одне з провідних місць серед багатопрофільних лікувально-профілактичних та експертних закладів.

Начальник ВМКЦ ЗР полковник медичної служби Іван Гайда повідомив що водночас із підготовкою до заходів інспекційної перевірки ГІМОУ, медичний персонал центру бере активну участь у проведенні командно-штабного навчання з територіальної оборони «Стабілізація – 2011» та готується до участі у двох багатонаціональних військових навчаннях «Репід Трейдент – 2011» і «Джекал Стоун – 2011», які відбудуться у липні та вересні поточного року в зоні відповідальності центру.

Щорічно в умовах стаціонару надається допомога близько 13 тисячам пацієнтів, із яких переважна більшість становлять військовослужбовці Збройних Сил України та члени їхніх родин. Ще 180-200 тисяч пацієнтів проходять обстеження та лікування в клініці амбулаторно-поліклінічної допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *