ОСТАННІ НОВИНИ

Китайці хочуть інвестувати у вугільну галузь Львівщини 400 млн грн

Львівський портал

|

15 червня голова Львівської облдержадміністрації М.Цимбалюк провів робочу зустріч із китайською делегацією на чолі з президентом ПП «Китпред» Деном Сяосю та президентом державної корпорації «Tiandi Science& Technology CO.LTD» У Дечженом, повідомляє прес-служба ЛОДА

Учасники зустрічі обговорили питання залучення інвестицій у вугільну галузь Львівщини, адже китайська сторона заявила про серйозні наміри інвестувати у розбудову вугільної галузі регіону.

«Питання розвитку вугільної галузі є одним з пріоритетів Львівської обласної державної адміністрації, тому ми вітаємо бажання китайської сторони інвестувати кошти у вугільну галузь області», – сказав голова ЛОДА, вітаючи учасників делегації на Львівщині.

Голова Львівської облдержадміністрації наголосив, що реалізація даного проекту буде перспективою розвитку української-китайських відносин на рівні двох держав.

Президент ПП «Китпред» Ден Сяосю наголосив: «Ми можемо побудувати на Львівщині декілька шахт і готові вкласти у це будівництво 400 мільйонів доларів США. Маємо дуже серйозні наміри будувати шахти у області, адже уже реалізовуємо декілька подібних проектів».

У свою чергу президент Китайської державної корпорації «Tiandi Science& Technology CO.LTD» У Дечжен повідомив, що науково-технічна компанія, яку він представляє, готова взяти на себе розробку усієї необхідної технічної документації з будівництва шахт на Львівщині, адже 70% китайських шахт спроектовані саме їх компанією.

У Дечжен окремо наголосив на тому, що при проектуванні будівництва шахт компанія приділяє особливу увагу розробці найвищих стандартів техніки безпеки та видобування вугілля на шахтах.

Президент Китайської державної корпорації «Tiandi Science& Technology CO.LTD» також запросив голову Львівської облдержадміністрації відвідати Китай та переконатись у високих стандартах будівництва шахт, економічному обґрунтуванню видобування на них вугілля та застосувань найсучасніших норм техніки безпеки.

Підприємство з іноземною інвестицією "КИТПРЕД" створене в 2000 році. Метою створення компанії був практичний і інтелектуальний вклад у співпрацю між китайськими та українськими великими компаніями у сфері промисловості фінансів і торгівлі; здійснення діяльності, спрямованої на виконання міжурядових угод між Україною і Китайською Народною Республікою; реалізація інвестиційних проектів між двома державами.

Останні три роки пріоритетним напрямом розвитку ПІІ "КИТПРЕД" є гірничодобувна промисловість, в розвиток якої готова інвестувати значні власні ресурси, притягати прямі інвестиції з Китаю, а також позикові кошти китайських державних банків на вигідніших і привабливіших умовах. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *