ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 1500 учасників побували на екскурсіях «Коридорами Ратуші»

Львівський портал

|

За першу половину 2011 року в проекті «Коридорами Ратуші» взяло участь близько 1500 осіб, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Переважно це старшокласники та студенти львівських навчальних закладів. Також учасниками екскурсій стали багатодітні родини, активні учасники громадських організацій та студенти з Франції, США, Нідерландів, Румунії, Грузії, Албанії, Македонії, Білорусі, Литви, Казахстану.

У програму ознайомчої екскурсії включені найцікавіші кабінети та відділи, велика сесійна зала, Центр обслуговування мешканців, дворик Ратуші тощо.

«Ми організовуємо екскурсії «Коридорами Ратуші» для того, щоб змінити стереотипи про міську раду та показати її відкритість та доступність для мешканців. Серед відвідувачів наших екскурсій є багато ініціативних людей, які після участі в екскурсії вирішили долучитися до різних проектів та пройти стажування в Львівській міській раді», – зазначив координатор проекту «Коридорами Ратуші» Петро Гошовський.  

Проект «Коридорами Ратуші», в рамках якого здійснюється екскурсії міською радою, триває з кінця 2009 року. Всі, хто бажає відвідати міську Ратушу, почути цікаві історії з минулого, посидіти в кріслі депутата та дізнатись про роботу структурних підрозділів мерії, можуть звернутись в управління внутрішньої політики за тел. 297-58-09.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *