ОСТАННІ НОВИНИ

Зливи завдали збитків Самбірському та Дрогобицькому районам

Львівський портал

|

Сильна злива з градом, яка 8 червня пройшлася по Самбірському районі Львівщини, завдала значних збитків людським оселям та сільському господарству, повідомляє прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

Зокрема, у селі Ралівка пошкоджено 53 га посівів та картоплі, а також 10 листів пластикового шиферу у надвірній будівлі.

У селі Дубляни цього ж району дощі знищили 6 га посівів та картоплі, повалили три дерев’яні телефонні та одну залізобетонну електроопори, підмили дві водопропускні труби, підтопили чотири будинки та 20 підвалів, зірвали шифер із двох житлових будинків та однієї господарської будівлі. На сьогодні вода із підтоплених осель зійшла.

Також збитків зазнало й село Рибник Дрогобицького району поблизу водозабору на річці виявлено пошкодження металевого водопроводу та запірної арматури. Унаслідок аварійної ситуації близько 20% населення міста Борислав близько 11 годин перебували без централізованого водопостачання. Підвіз питної води здійснювався за допомогою трьох спеціалізованих автомобілів. Крім того, питна вода подавалася абонентам з чотирьох локальних місцевих водозаборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *