З початку року на споживчих ринках у Львівській області зросли ціни на рибу та м`ясо. Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.
Зокрема, на 1,1% зросли ціни на рибу та рибопродукти, а саме: кільку, мойву солону, копчену – на 7,5%, морепродукти – на 4%, крабові палички – на 2,7%, консерви рибні в олії – на 1,9%, риба жива, охолоджена на 1,6%.
У середньому на 1,9% стали дорожчими м’ясо та м’ясопродукти. Так, на 4,6% подорожчала птиця, свинина – на 2,7%, яловичина – на 1,1%. Ковбасні і м’ясні вироби подорожчали в межах 1% – 1,5%. Проте на фарш м’ясний ціни знизились на 0,2%.
Львівський портал