ОСТАННІ НОВИНИ

Дітей з багатодітних родин безкоштовно навчають англійської

Львівський портал

|

У  рамках соціальної кампанії «Добрі справи» діти з багатодітних родин розпочали безкоштовно вивчати англійську мову. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Учора в навчальному центрі «Хелен Дорон рання англійська», що на Сихові, відбувся перший урок з безкоштовного вивчення англійської мови для дітей 6-8 років з багатодітних та малозабезпечених родин. Під час цього заняття діти вивчили нові слова, помалювали та побавилися в спеціальні ігри, що допомагають швидше запам`ятовувати слова.  

Протягом літа двічі на тиждень діти з багатодітних сімей безкоштовно відвідуватимуть заняття з англійської мови. Загальний навчальний курс з англійської мови складатиметься із 40 занять. Це лише перший етап проекту «Подаруй дитині якісну освіту», який спільно проводить мережа навчальних центрів «Хелен Дорон рання англійська» та управління внутрішньої політики Львівської міської ради.
«Зараз в мережі навчальних центрів навчаються понад один мільйон немовлят, дітей, підлітків та молоді у всьому світі (понад 30 країн). Ми дуже раді, що сьогодні до наших учнів долучились діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Всі заняття відбуваються у формі цікавої гри з дітьми, тому ми впевнені, що вже після закінчення курсу, наші нові вихованці зможуть впевнено розмовляти англійською мовою.

Долучившись до соціальної кампанії «Добрі справи», ми дійсно робимо добру справу: ми допомагаємо дітям з потребуючих сімей вивчити англійську, знання якої стає все актуальнішим і необхіднішим», – зазначила Анастасія Шиманська, маркетолог мережі навчальних центрів «Хелен Дорон рання англійська».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *