ОСТАННІ НОВИНИ

Найближчим часом у Львові ремонтуватимуть майже два десятки доріг

Львівський портал

|

Львів продовжує активну кампанію ремонту доріг. Цього року у місті планують відновити понад 56 км дорожнього полотна. Найближчим часом у місті будуть ремонтувати 15 основних магістралей – вул. Личаківську, Городоцьку, Зелену, Сахарова, Шевченка, Сяйво, Пасічну, Героїв УПА, Антоновича, Свободи та вул.Б.Хмельницького. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Ми повинні відремонтувати усі основні магістралі чимшвидше. Поки дозволяють погодні умови, мусимо виконувати якомога більше робіт, хоча це спричиняє певні незручності. Ми просимо мешканців з розумінням поставитись до ситуації. Усі вулиці, які ремонтують, пропонується об’їжджати. про схеми об’їздів будемо повідомляти додатково. Де це можливо, стараємось влаштовувати реверсний рух, закривати дорогу смугами, на інших об’єктах – пропонується об’їзд паралельними чи суміжними вулицями», – повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта.

Зараз уже тривають ремонті роботи на вул. Городоцькій (від церкви Ольги та Єлизавети до вул.Гоголя), вул. Шевченка (від шляхопроводу до ТЦ «Сільпо»), вул. Коновальця (від початку і до вул. Мельника).

Вже найближчим часом ремонтуватимуть вул. Личаківську (ділянка Митна-Заньковецької), Зелену, Городоцьку (Сяйво-Кульпарківська) та Шевченка (від шляхопроводу до вул. Томашівської).

Нагадаємо, цього року ремонтні роботи у Львові розпочались найшвидше, порівняно з попередніми роками, – від 26 березня на вул. Липинського.

Протягом 2010 року відремонтовано 10 важливих міських магістралей та понад 100 менших міжквартальних доріг. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *