ОСТАННІ НОВИНИ

Визначено переможців «Золотого мольберта»

Львівський портал

|

У Львові визначили переможців ІХ щорічного Міжнародного фестивалю «Юні таланти під покровом Короля Данила». Одну з найбільших дитячих мистецьких нагород у світі – «Золотий мольберт» здобули троє юних митців – зі Львова, з Керчі, а також із Москви.

У молодшій віковій категорії від 5 до 8 років «Золотого мольберта» здобув Роман Рижук зі Львова. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Протягом року на різних пленерах діти малювали свої роботи. Відтак було визначено 30 кращих малюнків, автори яких стали фіналістами та одержали золоті медалі фестивалю. Потім 15 членів журі мали активні дискусії з приводу того, кому ж віддати золоті мольберти. Бо насправді усі 30 дітей є дуже талановитими, всі їхні роботи роботи є фантастичними. Це шедеври, тому кожен із них, як на мене, заслуговував на найвищу нагороду», – розповіла засновниця фестивалю, головний редактор Всеукраїнського освітньо-мистецького часопису «Артклас» Ольга Михайлюк.

Загалом фестиваль триватиме понад три тижні. За цей час передбачені численні майстер-класи для дітей, екскурсії Львовом та областю, зустрічі учасників з різноманітними митцями виставки дитячих художніх творів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *