ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни покладають провину за провокації 9 травня на проросійські партії

Львівський портал

|

Понад половину (52%) львів`ян вважають, що головними винуватцями того, що 9 травня у Львові відбулися сутички, є проросійські партії. Третина опитаних вважають, що вина лежить на Президентові, майже стільки ж – на Верховній Раді, третина – на правоохоронних органах. Про це свідчать результати поитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».
Кожен п`ятий вважає, що винуваті політтехнологи.
Ще 15% львів`ян переконані, що головними винуватцями сутичок на 9 травня у Львові є «Свобода» та інші націоналістичні сили. 11% бачать вину Голови ОДА, 8% – міського голови.
При цьому 83% опитаних львів`ян погодились з тезою, що на 9 травня у Львові відбулась спланована провокація, внаслідок якої відбулись сутички. Не погодились з тезою лише 7%, ще 11% не визначились з цього питання. З тезою погодились навіть дві третини прихильників КПУ та майже 60% – Партії регіонів. Було опитано 800 повнолітніх жителів Львова методом особистого формалізованого інтерв`ю згідно з опитувальником.
Помилка репрезентативності дослідження: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,8%, для значень близьких до 30% – не більше 2,4%, для значень близьких до 10% – не більше 1,7%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *