ОСТАННІ НОВИНИ

У ВО “Свобода” твердять, що міліція вдерлася до квартири депутата Холявки

Львівський портал

|

31 травня 2011 року у Львові близько 7-00 працівники МВС увірвалися до приватного помешкання депутата Львівської обласної ради, радника голови Львівської обласної ради свободівця Андрія Холявки і примусово, без вручення повістки, доправили його до Личаківського відділу міліції. Про це повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

За даними прес-служби, в той самий час міліціянти увірвалися у помешкання 19-річного безпартійного львів`янина Богдана Кріля та без жодних пояснень забрали його у Личаківський райвідділ міліції. До затриманого не допускають адвоката. Є інформація, що його збираються доправити до суду для обрання адміністративного арешту.

Близько 10-ї години Андрія Холявку, після розмови його адвоката зі слідчим, відпустили і запросили на допит на 13-00 до Головного управління МВС України у Львівській області для відтворення подій 9 травня 2011 року у Львові. 31 травня 2011 року на допит до Головного управління МВС у Львівській області викликано також керівника фракції ВО "Свобода" у Стрийській міській раді Володимира Глову з приводу подій 9 травня 2011 року у Львові. Свободівцю вручили постанову про примусовий привід, хоча жодних повісток до того він не отримував.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *