ОСТАННІ НОВИНИ

Митники назловживали на мільйон гривень збитків

Львівський портал

|

Кримінальну справу за ознаками злочину, що підпадає під частину другу статті 364 ККУ порушила прокуратура Львівської області проти посадових осіб Львівської митниці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За даними прес-служби, посадовцям інкримінують зловживання службовим становищем, внаслідок чого державі було завдано збитків майже на мільйон гривень.

Під час перевірки працівники прокуратури встановили, що посадовці Львівської митниці протягом 2008-2010 років провели митне оформлення імпортованих на митну територію України товарів для двох приватних товариств без належного порівняння заявленого рівня митної вартості з наявною у митного органу інформацією про вартість сировини, рівень цін на такі товари, а також обставин формування ціни товару. Унаслідок цього було занижено суму ввізного мита та податку на додану вартість за 14-ма вантажно-митними деклараціями на загальну суму майже 1 млн.грн.

З огляду на це 17 травня 2011 року за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Львівської митниці внаслідок чого державним інтересам спричинено тяжкі наслідки порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *